Zimperium
flow-image

Het toegenomen gebruik van mobiele portemonnees heeft gevolgen voor de beveiliging

Deze bron is gepubliceerd door Zimperium

Mobiele betalingen zitten in de lift. Volgens gegevens van de sector worden mobiele portemonnees wereldwijd door meer dan twee miljard mensen gebruikt en komen daar elk jaar vele miljoenen nieuwe gebruikers bij. In 2021 werd in totaal 25,7% van de betalingen aan de kassa uitgevoerd met mobiele portemonnees en 44,5% van de e-commercetransacties met mobiele portemonnees, ten koste van contante en contactbetalingen. Onze blog gaat in op de toekomst van de beveiliging van mobiele betalingen.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Cloudbeveiliging, API-beveiliging, Cloud Access Security Broker (CASB, beveiligingsbroker voor cloudtoegang), Cloudcompliance, Beveiliging van gegevens in de cloud, DDoS-risicobeperking in de cloud, Edge-beveiliging in de cloud, Bestandsbeveiliging in de cloud, Cloud Security Posture Management (CSPM, beheer van cloudbeveiligingspostuur), Bescherming van werklast in de cloud, Extended Detection and Response (XDR, uitgebreide detectie en respons), Secure Access Service Edge (SASE), Service mesh