VMware
flow-image

CIO-prioriteiten: bedrijven dwingen te evolueren

Deze bron is gepubliceerd door VMware

Het is inmiddels duidelijk dat de krachten die bedrijven ertoe aanzetten om technologie te moderniseren, niet te stoppen zijn. We zijn getuige van deze transformerende krachten in bijna elk facet van de economie terwijl software de wereld blijft transformeren. Elke organisatie staat voor de taak om zich te onderscheiden door de digitale ervaringen die ze zowel hun klanten als hun werknemers bieden. Als onderdeel van het werk van VMware met technologiebeslissers wereldwijd hebben we met leiders en experts van meer dan 1200 organisaties gesproken over hun doelen, uitdagingen en successen. Door dit onderzoek ontstaat een duidelijk beeld van de marktprioriteiten, inclusief hoe organisaties aan de toekomst bouwen en welke grote uitdagingen ze onderweg tegenkomen en overwinnen.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Cloudbeveiliging, API-beveiliging, Cloud Access Security Broker (CASB, beveiligingsbroker voor cloudtoegang), Cloudcompliance, Beveiliging van gegevens in de cloud, DDoS-risicobeperking in de cloud, Edge-beveiliging in de cloud, Bestandsbeveiliging in de cloud, Cloud Security Posture Management (CSPM, beheer van cloudbeveiligingspostuur), Bescherming van werklast in de cloud, Extended Detection and Response (XDR, uitgebreide detectie en respons), Secure Access Service Edge (SASE), Service mesh