Vectra Al
flow-image

Uitdagingen voor cloudbeveiliging

Deze bron is gepubliceerd door Vectra Al

Vanwege de behoefte aan snelheid en wendbaarheid in het digitale tijdperk waarin alles altijd aan staat en verbonden is, hebben IT-teams de traditionele infrastructuur in eigen beheer getransformeerd naar architecturen in de cloud. De opkomst van DevOps en het gebruik van Platform-as-a-Service (PaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) lagen aan de basis van deze verandering en zijn nu de norm. De levenscyclus van een aanval in de cloud lijkt op het eerste gezicht op die in het traditionele netwerk. Maar zoals we hier bespreken, zijn er enkele belangrijke verschillen waardoor we op een andere manier naar beveiliging moeten kijken.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Cloudbeveiliging, Bescherming van werklast in de cloud, Antivirus, E-mailbeveiliging, Netwerkbeveiliging, Firewall, Netwerktoegangsbeheer