Tripwire
flow-image

Vijf cruciale stappen: volledige levenscyclus van beveiligingsrisico's en naleving voor de overheid

Deze bron is gepubliceerd door Tripwire

Het handhaven van beveiliging en compliance in de steeds veranderende omgeving van vandaag is een eindeloze taak. Om die taak te volbrengen, hanteren de succesvolste overheidsorganisaties een systematische aanpak die continue verbetering bevordert. Tripwire is een toonaangevende leverancier van zakelijke basiscontroles voor federale beveiligings-, nalevings- en IT-activiteiten. We hebben naar onze klanten geluisterd om inzicht te krijgen in de processen die ze hebben geïmplementeerd om hun beveiligings- en nalevingsprogramma's te blijven verbeteren. Het resultaat is samengevat in deze vijf stappen voor de levenscyclus van beveiligingsrisico's en naleving, met antwoord op de vragen: Hoe veilig en compliant is ons netwerk?. Welke belangrijke problemen moeten we nu oplossen om de beveiliging te verbeteren en naleving te bereiken?. Wie zijn verantwoordelijk en hoe doen ze het? Download deze stapsgewijze handleiding om risico's te verminderen en naleving aan te tonen.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Cloudbeveiliging, API-beveiliging, Cloud Access Security Broker (CASB, beveiligingsbroker voor cloudtoegang), Cloudcompliance, Beveiliging van gegevens in de cloud, DDoS-risicobeperking in de cloud, Edge-beveiliging in de cloud, Bestandsbeveiliging in de cloud, Cloud Security Posture Management (CSPM, beheer van cloudbeveiligingspostuur), Bescherming van werklast in de cloud, Extended Detection and Response (XDR, uitgebreide detectie en respons), Secure Access Service Edge (SASE), Service mesh, Netwerkbeveiliging, DNS-beveiliging, Firewall, Inbraakdetectie- en -preventiesysteems (IDPS), Microsegmentatie, Netwerktoegangsbeheer, Netwerkdetectie en respons (NDR), Netwerksandboxing, Network Security Policy Management (NSPM, beheer van netwerkbeveiligingsbeleid), Network Traffic Analysis (NTA, analyse van netwerkverkeer), Software-Defined Perimeter (SDP, met software gedefinieerde perimeter), Uniform bedreigingsbeheer, Virtueel privénetwerk (VPN), Zero-trustnetwerken, Webbeveiliging, Detectie en risicobeperking van bots, Browserisolatie, Darkwebmonitoring, DDoS-bescherming, Fraudedetectie, Veilige webgateways