Optiv
flow-image

Zakelijke houding ten opzichte van cyberbeveiliging: het moderne bedreigingslandschap aanpakken

Deze bron is gepubliceerd door Optiv

We leven in een onzekere wereld. Cyberleiders bevinden zich op het kruispunt tussen dynamische tegenstanders, agressieve regelgeving en kolossale digitale transformatie. Technologieën, mensen en processen worden voortdurend uitgedaagd. En voor IT-besluitvormers creëert dit een ingewikkeld probleem. Oplossingen moeten klaar zijn voor de toekomst, maar moeten ook geïntegreerd kunnen worden met bestaande technologie. De strategie moet alomvattend zijn, maar niet zo rigide dat het de productiviteit van werknemers schaadt of het bereiken van bedrijfsdoelen in de weg staat. In combinatie met de noodzaak om de waarde van hun strategieën aan het bestuur te demonstreren, staan IT-besluitvormers voor grote uitdagingen. Download nu voor meer informatie.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Incidentrespons, Webbeveiliging, Detectie en risicobeperking van bots, Browserisolatie, Darkwebmonitoring, DDoS-bescherming, Fraudedetectie, Veilige webgateways