OneTrust
flow-image

4 dingen waar u op moet letten in uw ESG-software

Deze bron is gepubliceerd door OneTrust

Duurzaamheid mag tegenwoordig een zakelijke noodzaak zijn, er is niet één eenvoudige manier om dit te bereiken. Factoren zoals wettelijke vereisten, ethische overwegingen en verwachtingen van belanghebbenden kunnen van invloed zijn op welke informatie op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) een bedrijf besluit te delen. Met de juiste ESG-softwaretools kunnen organisaties deze verwachtingen efficiënter en intelligenter beheren. Lees nu om te ontdekken met welke vier elementen u rekening moet houden bij het kiezen van ESG-software.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Cloudbeveiliging, API-beveiliging, Cloud Access Security Broker (CASB, beveiligingsbroker voor cloudtoegang), Cloudcompliance, Beveiliging van gegevens in de cloud, DDoS-risicobeperking in de cloud, Edge-beveiliging in de cloud, Bestandsbeveiliging in de cloud, Cloud Security Posture Management (CSPM, beheer van cloudbeveiligingspostuur), Bescherming van werklast in de cloud, Extended Detection and Response (XDR, uitgebreide detectie en respons), Secure Access Service Edge (SASE), Service mesh