McAfee
flow-image

Het evoluerende cyberbeveiligingslandschap

Deze bron is gepubliceerd door McAfee

Transformatie naar de cloud is niet langer een keuze, maar een zakelijke noodzaak. Waar de overgang naar de cloud voorheen geleidelijk en met veel strategie en planning plaatsvond, werd door de wereldwijde pandemie alles anders. Plotseling moesten organisaties de cloud omarmen om thuiswerken mogelijk te maken. Soms ging dat zo snel dat beveiliging een bijzaak was. Organisaties hebben nu een uniforme strategie nodig om risico's te beperken voor alle dreigingsvectoren: eindpunten, netwerk en cloud. Die houdt alleen niet de overweldigende huidige risico's bij, maar zorgt ook voor een verschuiving van reactieve naar proactieve beveiliging in organisaties. Zo kan beter worden voorkomen dat toekomstige risico's een onmogelijke last worden met beperkte IT-budgetten.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn Cloudbeveiliging, API-beveiliging, Cloud Access Security Broker (CASB, beveiligingsbroker voor cloudtoegang), Cloudcompliance, Beveiliging van gegevens in de cloud, DDoS-risicobeperking in de cloud, Edge-beveiliging in de cloud, Bestandsbeveiliging in de cloud, Cloud Security Posture Management (CSPM, beheer van cloudbeveiligingspostuur), Bescherming van werklast in de cloud, Extended Detection and Response (XDR, uitgebreide detectie en respons), Secure Access Service Edge (SASE), Service mesh