Leidos
flow-image

Succes in de gezondheidszorg van de federale overheid ondersteunen

Deze bron is gepubliceerd door Leidos

Automatisering, technologische expertise en een toegewijde partnerfilosofie zijn de sleutel tot succes. En dankzij een sterkere focus op innovatie kon dit team sneller oplossingen voor de gezondheidszorg leveren aan een gemeenschap van meer dan 100.000 mensen. Leidos, toegewijd aan continue procesverbetering en samenwerking, is er trost op met de steun van ServiceNow innovaties te ontwerpen en te implementeren die kritieke services verbeteren.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Cloudbeveiliging, API-beveiliging, Cloud Access Security Broker (CASB, beveiligingsbroker voor cloudtoegang), Cloudcompliance, Beveiliging van gegevens in de cloud, DDoS-risicobeperking in de cloud, Edge-beveiliging in de cloud, Bestandsbeveiliging in de cloud, Cloud Security Posture Management (CSPM, beheer van cloudbeveiligingspostuur), Bescherming van werklast in de cloud, Extended Detection and Response (XDR, uitgebreide detectie en respons), Secure Access Service Edge (SASE), Service mesh, Gegevensbeveiliging, Databasebeveiliging, Datacenterbeveiliging, Gegevensgerichte beveiliging, Data Loss Prevention (DLP, preventie van gegevensverlies), Gegevensmaskeringsoftware, Versleutelingssleutelbeheer, Mobiele gegevensbeveiliging, Geheimenbeheer