Checkpoint
flow-image

Trends in cyberaanvallen: het halfjaarlijkse rapport van Check Point voor 2022

Deze bron is gepubliceerd door Checkpoint

De oorlog in Oekraïne heeft de krantenkoppen in de eerste helft van 2022 gedomineerd en we kunnen alleen maar hopen dat deze snel tot een vreedzaam einde zal worden gebracht. De impact op de cyberruimte is echter enorm geweest, zowel in reikwijdte als in omvang, aangezien cyberaanvallen een stevige positie hebben veroverd als wapen op staatsniveau. We zien ongekende niveaus van door staten gesponsorde aanvallen, de groei van hacktivisme en zelfs de rekrutering van particulieren voor een 'IT-leger'. In dit rapport gaan we nader in op hoe cyberoorlogsvoering is geïntensiveerd tot essentieel onderdeel van de voorbereiding op en het uitvoeren van daadwerkelijke militaire conflicten. Daarnaast bespreken we wat de gevolgen hiervan zullen zijn voor regeringen en ondernemingen over de hele wereld, zelfs voor degenen die niet direct bij het conflict betrokken zijn.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Cloudbeveiliging, Incidentrespons, Bedreigingsinformatie, Versleuteling, Antivirus, Identiteitsbeheer, Identity and Access Management (IAM, identiteits- en toegangsbeheer), Firewall