Barracuda
flow-image

Drie belangrijke manieren om Microsoft 365 te beveiligen

Deze bron is gepubliceerd door Barracuda

Meer dan 1 miljoen organisaties vertrouwen tegenwoordig op Microsoft 365, een reeks tools die productiviteit en communicatie ondersteunen, waaronder e-mail, cloudopslag, het delen van documenten en berichten. Microsoft Outlook en Teams groeiden als reactie op de COVID-19-pandemie en de bredere acceptatie van werken op afstand uit tot een nog integraler onderdeel van zakelijke communicatie.

Microsoft 365 heeft echter zwakke punten. Onderzoek van Egress wees uit dat 85% van de bedrijven die Microsoft 365 gebruikt, te maken heeft gehad met een e-maillek. Bovendien is er sinds maart 2020 een toename gemeld van 67% in het aantal datalekken via e-mail. IBM rapporteert dat de gemiddelde kosten van een BECaanval (Business Email Compromise) zo’n $ 4,89 miljoen bedragen. Eén ding is duidelijk: e-mailaanvallen blijven een favoriete en lucratieve manier waarop cybercriminelen misbruik kunnen maken.  

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Incidentrespons, E-mailbeveiliging, Veilige e-mailgateway